Урош Стевановић саопштио шири списак ватерполиста за Игре у Паризу

Селектор ватерполо репрезентације Србије Урош Стевановић објавио је шири списак кандидата који ће почети припреме за Олимпијске игре у Паризу.

Проширени списак репрезентације чине 23 имена.

Ту су: Димитрије Ристичевић (Панатинаикос), Радослав Филиповић (Раднички), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Немања Убовић (Вуљагмени), Немања Вицо (Приморац), Ђорђе Лазић (без клуба), Богдан Гавриловић (Раднички), Сава Ранђеловић (Вашаш), Никола Јакшић (Нови Београд), Радомир Драшовић (Нови Београд), Ђорђе Вучинић (Нови Београд), Петар Јакшић (Раднички), Лука Пљеванчић (Шабац), Милош Ћук (Нови Београд), Страхиња Рашовић (Раднички), Марко Радуловић (Нови Београд), Василије Мартиновић (Нови Београд), Никола Дедовић (Вашаш), Душан Мандић (Ференцварош), Виктор Рашовић (Нојзи ла Сек), Никола Лукић (Нови Београд) Вук Милојевић (Црвена звезда), Марко Димитријевић (Партизан).

Репрезентација ће од 10. до 22. јула тренирати у Крагујевцу, а од 24. јуна до 2. јула биће на припремама у Крању. Од 4. до 7. јула је турнир у Шапцу на којем ће учествовати Француска, Аустралија, Црна Гора, Румунија, Немачка и Србија.

После два дана одмора, од 10. до 16. јула припреме ће се наставити у Новом Саду, а од 17. до 20. јула у Подгорици. У Београду ће се тренинзи одржати 22. и 23. јула и 25. јула се путује на Олимпијске игре у Париз.

На Играма ће Србија играти у Б групи, а ривали су Јапан, Аустралија, Шпанија, Француска и Мађарска.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије