Гоцић: Не очекујем много добру игру али свакако да очекујем победу

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је пред утакмицу са екипом Вукова, да не очекује добру игру свог тима али да очекује победу.

Гоцић је подсетио да је тим комплетиран тек прошле недеље, пошто је су осморица играча Новог Београда била део националних тимова током Светског првенства у Дохи.

Рекао је и да су сви играчи, осим голмана Франческа Де Микелиса који има проблема са повредом рамена, здрави.

"У жељи да се што боље спремимо за наставак такмичења били смо у Берлину где смо заједно са екипом Шпандауа одрадили заједничке тродневне припреме. Први ривал у наставку шампионата су нам Вукови, а с обзиром на све околности не очекујем много добру игру, али свакако да очекујем победу, јер је квалитет несумњиво на нашој страни", истакао је Гоцић.

Ватерполисти Новог Београда у првом колу групе за пласман од првог до шестог места Суперлиге Србије у суботу од 19.45 часова на базену Спортског центра "11. април" играју против екипе Вукова.

У осталим мечевима првог кола Суперлиге Србије у Групи од првог до шестог места у суботу се састају Партизан – Црвена звезда (20.15 часова) и Шабац – Раднички (19 часова).

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво