Читај ми!

Нови пораз ватерполиста Радничког за крај европске приче

У последњем колу квалификационог турнира Купа Европе у Ријеци ватерполисти Радничког претрпели су и трећи пораз, овога пута од румунског вицешампиона Орадее, резултатом 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0).

Меч није имао резултатски значај јер су оба тима претрпела поразе у прва два кола и остала без шанси за пролаз даље.

У екипи Радничког шансу су у односу на прва два меча добили млади Зоран Познановић и Вељко Дончић, уместо Мирослава Ранђића и Богдана Гавриловића.

Раднички је добро отворио утакмицу, држао контролу током целог првог полувремена, а два минута пре одласка на одмор стигао и до "плус три", трећим голом Луке Пљеванчића - 5:2. Међутим, млади бек Крагујевчана се приликом тог поготка повредио, па је Раднички до краја сусрета имао скраћену ротацију.

Шумадинци су водили три гола разлике и почетком друге половине сусрета (6:3), али су онда стали и допустили противнику да изједначи - 6:6.

Два минута пре уласка у последњи период Вићковић је на кратко вратио Раднички у вођство (7:6), али су Румуни затим стигли до потпуног преокрета (8:7).

Дуго је тај резултат стајао на снази, читавих шест минута у последњој четвртини, кад је Ченк погодио са дистанце и оверио победу.

Најефикаснији у победничком саставу били су Драгомиреску и Гардашевић са по два гола, док је у екипи Радничког Лука Пљеванчић постигао три, а Немања Станојевић два.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво