Читај ми!

Ватерполисти Новог Београда против Олимпијакоса почињу борбу за пехар Европе

Ватерполисти Новог Београда играју против Олимпијакоса четвртфинални меч Ф8 Лиге шампиона. Дуел почиње у 17.00, Финални турнир игра се у Београду. У осталим мечевима надметаће се Барселонета са Југом, Бреша са Вуљагменом и Про Реко са Ференцварошем.

Завршене су припреме за завршни турнир Лиге шампиона за ватерполисте, полуфинала ће се играти 1. јуна а финале 3. од 21 час, а директор Новог Београда Слободан Соро је истакао велико задовољство припремама.

"Што се тиче организације све иде како је планирано. Пуно нам је значила генерална проба, утакмица Новог Београда са Шпандауом у последњем колу групне фазе Лиге шампиона, где смо видели да је скоро све урађена како смо и планирали. Остало је да поставимо велики лед екран, који ће у исто време бити и семафор, као и мање дотеривања“, рекао је Соро.

Биће ово и последњи Ф8, јер је ЛЕН одлучила да се врати старом формату, Фајнал-фору, а Слободан Соро очекује да ће бити запамћен не само по одличној организацији већ и по одличној игри ватерполиста Новог Београда.

"Надамо се да ће овај Ф8 бити запамћен као најоље организовани и најбољи до сада . За све екипе је најважнија четвртфинална утакмица. Надамо се да ћемо изборити полуфинале, мада смо свесни да смо изједначени са Олимпијакосом. Као и увек одлучиће инспирација, мотивација, жеља, чији голман буде боље бранио, можда искочи неки играч и направи нешто по чему ће се памтити - рекао је Соро.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво