Читај ми!

Црвена звезда иде на Раднички, Партизан са Новим Београдом у полуфиналу

Ватерполисти Партизана, Црвене звезде и Новог Београда пласирали су се у полуфинале Суперлиге Србије, након победа над Шапцем, односно Вуковима и Војводином у четвртфиналним мечевима. Раднички је у уторак обезбедио полуфинале.

Ватерполисти Радничког су се у уторак пласирали у полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије, пошто су у Крагујевцу победили екипу Валиса резултатом 16:12 у реванш мечу четвртфинала.

Шабац је на градском базену савладао Партизан са 14:11 (3:2, 5:2, 4:4, 2:3). Како су црно-бели у првом мечу победили са 9:6, извођени су петерци у којима је Партизан био успешнији са 4:3.

Најбољи у домаћој екипи били су Огњен Стојановић са шест и Кристиан Шулц са три гола, док се у екипи Партизана истакао Ловре Милош са три гола.

Црвена звезда није имала проблема са Вуковима и славила је са 16:7 (4:1, 2:1, 6:2, 4:3), док је у првом мечу била боља резултатом 13:6. Најефикаснији међу црвено-белима био је Марко Радовић са три гола, док се у тиму Вукова истакао Лука Шофранац са такође три гола.

Ватерполисти Новог Београда победили су екипу Војводине са 28:6 и након победе у првом мечу од 21:6, изборили су пласман у полуфинале. Најефикаснији у победничком табору био је Димитриос Скумпакис са пет голова.

У првим сусретима полуфинала у суботу 22. априла играће Нови Београд - Партизан и Црвена звезда - Раднички.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво