Читај ми!

Вујасиновић: Веома захтевна утакмица са Јадраном

Ватерполисти Новог Београда гостују екипи Јадрана у Сплиту у трећем колу Лиге шампиона, а оба тима после прва два кола имају скор 1-1. Тренер Новог Београда Владимир Вујасиновић очекује врло тешку утакмицу али да ће његов тим, који је после дужег периода поново комплетан, пружити максимум.

Утакмица Јадрана и Новог Београда игра се  у петак од 19 сати у Сплиту, а тренер Вујасиновић је посебно истакао квалитете супарничког тима.

"Играмо против клуба који је у ову сезону ушао са великим амбицијама, пре свега да освоји домаћи шампионат. То је екипа која је делимично измењена у односу на прошлу сезону, довели су три-четири нова, веома квалитетна играча, и даље се уигравају, додуше као и ми", рекао је тренер Новог Београда Владимир Вујасиновић на конференцији за медије.

Вујасиновић је посебно истакао да његов тим долази на терен који је веома тежак за све гостујуће екипе, вероватно један од најтежих у Европи.

"Очекује нас веома захтевна утакмица, али се надам да ћемо одиграти на високом нивоу, да ћаемо унапредити нашу игру у односу на прошли меч против Олимпијакоса и да ћемо се кући вратити са три нова бода, што би нам доста значило за наставак сезоне".

Вујасиновић је нагласио да су претходне две недеље, откад је екипа коначно комплетна, искоришћене да се поправи психофизичка спрема.

"Мислим да смо успели у томе и да смо као колектив напредовали. Очекује нас тежак период са доста јаких утакмица и врло мало одмора. Надам се да је екипа спремна да издржи све изазове који нас очекују у наредних 12 дана, јер ћемо у том временском интервалу одиграти чак осам утакмица", истакао је Вујасиновић.

Првотимац Новог Београда Виктор Рашовић изузетно цени екипу Јадрана из Сплита.

"Предстоји нам врло тежак меч, јер у Сплиту играмо против врхунске екипе, која у својим редовима има неколико врхунских играча, освајача медеља са највећих такмичења. Очекујем егал утакмицу, одлучиваће нијансе".

Рашовић је пропустио старт сезоне због коронавируса, али је поново у пуном такмичарском погону.

"Одсуствовао сам двадесетак дана, али оно што је најважније је да сам поново у екипи и да се одлично осећам у сваком смислу. Веома сам срећан што сам део оваквог тима као што је Нови Београд, који је састављен од великих шампиона. Част је бити у таквом друштву и ја ћу са моје стране дати максимум да помогнем тиму да забележи најбоље могуће резултате", закључио је Рашовић.

четвртак, 01. август 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару