Прокључаће Бањица

Ватерполисти Партизана играју у недељу меч 3.кола Ц групе Евролиге против Олимпијакоса. Сусрет је у току. Директан пренос је на Другом програму РТС-а од 19.00 часова.

Помоћни тренер Урош Стевановић тврди да ће Партизан доказати да је квалитетнији тим од грчког шампиона.

"Изузетно добро познајемо снагу Олимпијакоса. Тим из Атине нас не може изненадити, пошто смо детаљно анализирали њихову игру", навео је Стевановић на конференцији за новинаре. Он сматра да ће главни адут Партизана у утакмици која ће вероватно одлучивати о првом месту у групи бити врло чврста одбрана.

"Обављање дефанзивних задатака на моменте делује перефектно, мада има још простора за напредак. Сматрам да екипа из дана у дан тренира и игра све боље", нагласио је Стевановић.

 

Према његовим речима, у судару београдских црно-белих и атинских црвено-белих све ће зависити од приступа и уколико Партизан буде одиграо на нивоу претходних издања у Евроинтерлиги победа неће доћи у питање.

"Значај и потреба за Евроинтерлигом најбоље су дошли до изражаја минулих дана, када смо, након празника, ушли у такмичарски ритам и припремили се за утакмицу са Олимпијакосом", рекао је Стевановић.

Један од најбољих појединаца у Партизановом тиму, репрезентативац Андрија Прлаиновић, оценио је да је меч са Атињанима најбитнији у досадашњем делу сезоне.

"Екипа Олимпијакоса је веома искусна и за њих је јако важно што годинама играју заједно и одлично се познају. Они су скуп бивших и садашњих репрезентативаца Грчке, међу којима се посебно истичу снажни, али већ времешни центри Христос Афрудакис и Антониос Влонтакис", прецизирао је Прлаиновић.

Он је позвао навијаче Партизана да испуне "Бањицу", додавши да су његови саиграчи добром игром и максималним учинком на четири фронта у досадашњем делу сезоне заслужили снажну подршку у борби за примат у групи.

На питање да ли очекује да се присталице најтрофејнијег српског клуба реванширају Пирејцима за "врућ дочек" на недавној кошаркашкој утакмици одиграној у Атини, Прлаиновић је одговорио да увек више воли да игра пред пуним трибинама, али да су за победу "најбитнији односи унутар тима и концентрација на збивања у базену".

У екипи Партизана сви су спремни за меч са Олимпијакосом, који се игра 17. јануара од 19 часова на базену СЦ "Бањица". Директан пренос je на Другом програму РТС-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 22. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару