Утакмице са Егером и Сегедом припрема за Олимпијакос

Тренер ватерполо клуба Партизан Игор Милановић рекао је да ће његова екипа предстојеће утакмице са Егером и Сегедом у Евроинтер лиги искористити као припрему за меч са Олимпијакосом у Евролиги, али да ће у дуелима са мађарским тимовима свакако ићи на победу.

Ватерполисти Партизана у недељу од 19 сати на Бањици играју против Егера, а два дана касније од 20 сати против Сегеда, у утакмицама у Евроинтер лиги.

"Предстојеће утакмице нам много значе, јер ћемо их искористити да се што боље припремимо за веома важан меч са Олимпијакосом у Евролиги. Нећемо да јуримо резултат против мађарских екипа, али свакако ћемо ићи на победу", рекао је Милановић на конференцији за новинаре.

Тренер шампиона Србије рекао је да ће предстојећи мечеви показати у какавој су форми његови играчи, после кратке паузе због новогодишњих празника и истакао да ће Партизан играти у најјачем саставу.

Истакао је да ће Партизан играти у најјачем саставу, али да Душко Пјетловић има проблема са повредом препоне и да највероватније неће играти у недељу, како би се што боље припремио за утакмицу у Евролиги.

Ватерполисти Партизана ће у суботу играти против Тента, утакмицу трећег кола домаћег шампионата, док ће у четвртак и петак тренирати са играчима Будванске ривијере.

"Спаринг са Будвом је добра ствар, користићемо тренинге за брушење форме и увођење играча у тактику. Тренираћемо нападе са играчем више и играчем мање", додао је он.

Ватерполиста Партизана Милош Королија оценио је да је Партизан квалитетнија екипа од Сегеда и рекао да верује да ће црно-бели остварити победу. Королија се у Партизан вратио управо из те мађарске екипе.

"Да је супротна ситуација било би емоција, овако утакмицу са Сегедом доживљавам као сваку другу. Не очекујем лаке утакмице, али надам се да ћемо их одиграти на прави начин и добро се спремити за кључни меч са Грцима", рекао је Королија.

"Сегед је добра екипа, игра брже него прошле сезоне, али су слабији у позиционој одбрани и нападу. Мислим да су за нијансу слабији него прошле сезоне, али очекујем добар меч", додао је он.

Играч црно-белих Лука Мирковић рекао је да се нада да ће Партизан наставити са добрим играма из прошле године.

"Надам се што бољим играма. Искористићемо ове утакмице да се што боље припремимо за Олимпијакос. Меч са Егером нам долази у право време. Прошле сезоне смо играли са њима две јаке утакмице, не 'леже' нам, али ево прилике да покажемо супротно", рекао је он.

Партизан је у досадашњем току такмичења у Евроинтер лиги одиграо шест утакмица и остварио свих шест победа.

Црно-бели ће у недељу 17. јануара од 19 сати у Београду играти против Олимпијакоса, утакмицу трећег кола Групе Ц у Евролиги. Српски шампион је до сада остварио две победе у групи, док грчки тим има скор од победе и пораза.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 22. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару