„Делфини“ убедљиви против Румуније

Србија – Румунија 11:5 (3:1, 3:1, 3:2, 2:1). Србија је успешно започела одбрану титуле на Европском првенству, Очекивано, убедљиво је савладана Румунија. У другом колу групе Д „делфини“ играју против Русије. Меч је на програму у среду од 18.30. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Наши ватерполисти сигурном игром стигли су до прве победе на Европском првенству. Надиграли су Румуне, који нису имали решења за одличну игру наше селекције. Селектор Савић је одлично поставио игру, користио већину играча, како би распоредио снаге за изазове који долазе.

Меч је показао велику уиграност наше екипе, а одлично је функционисала реализација играча више. Можда овај сусрет није прави показатељ снаге наше селекције. Ипак, обезбеђена је важна победа пред наставак такмичења у Барселони.

Најефикаснији у нашој екипи био је Ћук који је постигао три гола. Пратили су га Пјетловић, Прлаиновић и Алексић са по два. Док су по један гол постигли Филиповић и Мандић. Код Румуна најефикаснији је био Негреан са два постигнита гола.

„Делфини" се у другом колу састају са Русијом, која је у првом колу била боља од Словачке резултатом 12:6. Меч је на програму у среду од 18.30. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Ток меча:

21.34 - Крај меча, Србија - Румунија 11:5. Наши ватерполисти су рутински привели меч крају.

21.18 - Крај треће четвртине, Србија - Румунија 9:4. Румуни нешто бољи у наставку, са два гола смањили су предност наших 7:4. Уследио је одговор "делфина" који су поново дошли до пет голова разлике преко Пјетловића и Ћука.

21.00 - Крај друге четвртине, Србија - Румунија 6:2. Наствили су наши у истом стилу, ређале су се шансе пред голом противника, а погодили су Ћук, Филиповић из петерца и Мандић. Румуни су у финишу искористили играча више и смањили предност наше селекције.

20.44 - Крај прве четвртине, Србија - Румунија 3:1. Одлична игра наше селекције, након првог гола Пјетловића у стрелце су се у ситуацији са играчем више уписали Ћук и Прлаиновић, па су "делфини" повели са 3:0. Румуни користе тренутак опуштања наших ватерполиста и смањују преко Фулеа на 3:1.

20.33 - Стрелац првог гола за Србију на Европском првенству је Душко Пјетловић.

20.30 - Почео је меч ...

20.20 - Ватерполисти обе репрезантације се налазе крај базена. ускоро очекујемо почетак меча.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 05. август 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару