Савић: Доста осцилација, али заслужена победа

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, после победе у Шпанији 14:13 и обезбеђеног пласмана на финални турнир, рекао је да је тријумф заслужен, упркос осцилацијама у игри. Србија ће 10. маја у Бањалуци дочекати Црну Гору у утакмици последњег, шестог кола Групе Б Светске лиге.

Србија је на полувремену има 8:6, али су Шпанци на крају треће водили 9:8, да би у четвртој четвртини ипак пресудио квалитет.

"У суштини виђене су велике осцилације у игри. Наш састав је био мало чудан, без бекова, али су други одрадили посао. Одавно нисмо били заједно. Шпанија је показала озбиљан квалитет, али мислим да смо заслужено победили. Доста смо голова примили из игре и то ћемо да поправимо", изјавио је Савић за сајт ВСС.

Капитен Живко Гоцић истакао је да је Шпанцима увек узбудљиво.

"Нисмо били у најјачем саставу, али је важно да смо имали снаге да све окренемо када је требало и остваримо циљ, пласман на финални турнир. Сада је лакше".

Центар српског тима Душко Пијетловић истакао је да је утакмица била помало чудна, јер се ретко дешава да Србија води и испусти предност.

"Осцилирали смо, али и победили и то је најважније. Тргли смо се у правом тренутку и мисли да смо заслужено славили", оценио је Пијетловић.

Србија после петог кола заузима прво место у Групи Б са 15 бодова, док је Црна Гора друга са девет, Шпанија је трећа са 6, а Француска је последња без бодова.

Србија ће 10. маја у Бањалуци дочекати Црну Гору у утакмици последњег, шестог кола Групе Б Светске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи