Читај ми!

Турнеја шампионa, од Новог Сада до Грачанице

Ватерполисти Србије, званични шампиони Европе и света, од 21. марта до 1. августа припремаће се широм земље, а цела акција названа је "Турнеја шампиона", саопштио је Ватерполо савез.

Старт је у Новом Саду 21. марта у базену Спенс, дан касније репрезентативци ће се представити Београђанима на базену "Влахо Бата Орлић", а за 23. март предвиђена је посета Грачаници.

Увече се путује у Ниш, где ће дан касније екипа имати тренинг и јавну утакмицу, а последња станица је Крагујевац, где ће репрезентација боравити 25. марта и дан касније се вратити у Београд.

Од 28. марта до 1. априла екипа ће тренирати са Аустралијом у Београду, а 31. марта биће одиграна званична утакмица у Зрењанину.

За "Турнеју шампиона" селектор Дејан Савић позвао је следеће играче:

Бранислав Митровић, Гојко Пијетловић, Димитрије Ристичевић, Лазар Добожанов, Душко Пијетловић, Марко Манојловић, Небојша Тохољ, Немања Вицо, Немања Убовић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Сава Ранђеловић, Радомир Драшовић, Ђорђе Вучинић, Владан Митровић, Андрија Прлаиновић. Стефан Митровић, Страхиња Рашовић, Огњен Стојановић, Гаврил Суботић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Живко Гоцић, Драгољуб Рогач, Филип Радојевић, Никола Лукић, Душан Мандић, Драшко Гогов.

"Играчи ће бити подељени у две екипе, а још ћемо да видимо ко ће где да игра. Нема Никића због обавеза у Турској. Жеља нам је да обиђемо Србију, да се још једном захвалимо на великој подршци и публици приредимо лепе ватерполо вечери", изјавио је Савић.

На припремама са Аустралијом биће састав који је освојио Европско првенство, изузев Никића, а појачан браћом Рашовић, Убовићем и Ристичевићем.

Ватерполисти Србије овог лета на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, од 6. до 20. августа, желе да освоје једино злато које им недостаје, а пре тога ће наступити на финалном турниру Светске лиге у кинеском Хуижоу, од 21. до 26. јуна, где бране злато.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи