Млади ватерполисти Радничког у финалу Купа Србије

Ватерполисти крагујевачког Радничког освојили су прво место у полуфиналној групи, уз све три победе, и пласирали се на финални турнир Купа Србије за играче до седамнаест година.

Ватерполисти Радничког пласирали су се на финални турнир Купа Србије за играче до седамнаест година, пошто су у крагујевачком "Парку" освојили прво место у полуфиналној групи, уз све три победе.

Изабраници Живислава Живановића најпре су изборили пласман победама над Новим Београдом 011 (10 : 4) и новосадском Војводином (6 : 4), а затим су у дербију за прво место убедљиво надиграли и Партизан (10 : 4). "Црно-белима" је припало друго место, захваљујући тријумфима над преосталим ривалима, док је у дуелу за трећу позицију Војводина
савладала Нови Београд (14 : 3).

Крагујевчани ће тако и у овој категорији, као и код дванаестогодишњака, бити једини финалисти ван Београда, пошто су из друге групе пролаз изборили Београд и Таш.

Играчи Радничког до 13 година нису успели да се изборе за финале у конкуренцији Младости, Таша и Црвене звезде, у Панчеву, а дечаци до 15 година имаће прилику да то учине предстојећег викенда, када ће се у Зрењанину надметати са домаћим Пролетером, Партизаном и Београдом.

rts.kragujevac@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи