ЦАС у марту доноси одлуку о Рађеновој жалби

У наредних месец дана, Суд за арбитражу у спорту ће донети одлуку о жалби на четворогодишњу суспензију доскорашњег ватерполо репрезентативца Србије Николе Рађена.

Суд за арбитражу у спорту (ЦАС) најавио је да ће у року од месец дана донети одлуку о жалби на четворогодишњу суспензију доскорашњег ватерполо репрезентативца Србије Николе Рађена.

Рађен је данас изашао пред Суд у Лозани и образложио зашто сматра да је казна од четири године превисока, након што је раније био позитиван на кокаин.

Бившем ватерполисти Партизана и Црвене звезде је прошле године у мају, после утакмице Шпаније и Србије у Мадриду, утврђено да је користио недозвољена средства, због чега му је ФИНА одредила четворогодишњу суспензију.

Рађен је забелеžио 180 наступа за Србију, а освојио је Светско првенство у Риму (2009) и сребро у Šангају (2011), на првенствима Европе има два злата у Ајндховену (2012) и Будимпешšти (2014), сребро у Малаги (2008) и бронзу у Загребу (2010).

Поред тога, има две бронзе са Олимпијских игара у Пекингу (2008) и Лондону (2012), као и пет титула у Светској лиги.

Са Партизаном и Црвеном звездом освајао је титуле првака Европе, а током каријере играо је за Војводину и Хиос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи