Партизан поражен од Југа у Дубровнику

Партизан поражен у Дубровнику од Југа са 12:4, у петом колу Групе Б Лиге шампиона. Партизанов трећи пораз, те се сада налази на четвртом месту са шест бодова.

Ватерполисти Партизана изгубили су данас у Дубровнику од Југа са 4:12 (1:3, 0:3, 3:4, 0:2), у петом колу Групе Б Лиге шампиона.

Југ је до тријумфа предводио Паво Марковић са четири гола, док се три пута у листу стрелаца уписао Пауло Обрадовић.

Код црно-белих најефикаснији је био Лукас Гилен са два гола, а по једном су се у листу стрелаца уписали Драшко Гогов и Немања Вицо.

Партизану је то трећи пораз у Групи Б Лиге шампиона, те се сада налази на четвртом месту са шест бодова, три мање од трећепласираног Југа.

Наредне среде Партизан ће у Београду дочекати хрватску екипу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи