Прлаиновић: Ми нисмо причали после Малаге

Најбољи играч Европског шампионата у ватерполу Андрија Прлаиновић изјавио је да је у финалу између Србије и Црне Горе било судијских грешака, али да то сигурно није одлучило победника.

Србија је пред 16.000 гледалаца у Комбанк арени савладала Црну Гору  са 10:8 и освојила трећу узастопну титулу.

"Ово су најбоље судије тренутно. Не бих много коментарисао суђење јер смо много пута били у другачијој ситуацији. Тако да би било коректно да не помињемо судије. Сећамо се сви добро приче о Малаги", рекао је Прлаиновић за црногорске медије о финалу из 2008. године, када је Црна Гора била боља и освојила прву титулу од самосталности.

Српски ас, који је одрастао у Херцег Новом, претходно је истакао да је финале одлучила боља физичка припрема Србије и већи број играча у ротацији.

"Није нас ишло, али када су нас кренули шутеви из даљине, меч је преломљен. Судијских грешака је било, негде је оштећена Црна Гора, негде ми, али судије нису пресудиле", истакао је он.

Поједини црногорски играчи, пре свих капитен Никола Јановић, после пораза у финалу оптужили су судије за неуспех, посебно алудирајући на поништен гол Александра Радовића, при резултату 6:6.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи