Читај ми!

Светска лига, "делфини" силни против Амера

Ватерполо репрезентација Србије победом је почела учешће на завршном турниру Светске лиге у Бергаму, пошто је у првом колу убедљиво савладала селекцију САД са 13:7 (6:3, 3:0, 3:1, 1:3).

Изабраници Дејана Савића су одлично почели меч, били су врло ефикасни, па су после прве четвртине имали предност од три гола (6:3).

Победник утакмице практично је решен већ на старту друге деонице, пошто је Србија головима Филипа Филиповића и Стефана Митровића "побегла" на пет голова предности.

Србија је потом наставила да решета гол САД, ређали су се голови Филиповића, Митровића, Душка Пијетловића, Душана Мандића, Милоша Ћука, па је стигла и до девет голова разлике (12:3).

Американцима у тим моментима ништа није полазило за руком. Ватерполисти САД од резултата 4:3 за Србију у првој четвртини нису успели да постигну гол све до последњег минута треће деонице када је мрежу Гојка Пијетловића затресао Алекс Бовен.

До краја меча ватерполисти САД су једино успели да ублаже пораз.

Најефикаснији у репрезентацији Србије били су Филип Филиповић и Душко Пијетловић са по три гола, док је Андрија Прлаиновић постигао два.

Србија ће у другом колу завршног турнира Светске лиге у среду од 20 часова играти против Италије.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи