"Делфини" пливају за злато!

Ватерполо класик за крај Европског првенства у Мађарској. Србија против домаћих ватерполиста, али и ватрене домаће публике, брани титулу првака Старог континента. Утакмица се игра од 20.30, уз директан пренос на РТС-у.

Ватерполисти Србије вечерас ће у финалу првенства Европе у Будимпешти против Мађарске покушати да одбране титулу континенталног првака и изненаде домаћина који важи за главног фаворита турнира.

Репрезентативац Србије Слободан Никић рекао је да у финалу нема фаворита и додао да кључ утакмице лежи у одбрани његовог тима.

"Мађари су под већим притиском, а пут до победе је игра у одбрани. Прошли смо пакао у групи, али тако изгледа мора када се иде у финале. Ово је најбоље организован турнир, земља ватерпола, финале. Можда нам предстоји најбоља утакмица у последњих 15 година. Шансе су подједнаке", рекао је Никић.

Србија и Мађарска су већ играле у првој фази шампионата и тада је домаћин победио са 8:6.
Интересовање за финале у Будимпешти је огромно, а генерални секретар ВСС Немања Маријан рекао је да Савез нема довољно улазница за велики број навијача који би желели да прате меч.

"Свесни смо жеље наших навијача, али Савез нема довољно улазница да свима изађе у сусрет. Одређени добијени контингент је већ подељен, а тешко је веровати да ћемо добити још неке улазнице", рекао је Маријан.

Финале Европског првенства између Србије и Мађарске игра се од 20.30 у Будимпешти.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи