Читај ми!

Вујасиновић: Резултат није у првом плану

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да ове сезоне у Лиги шампиона резултати његове младе екипе нису у првом плану, већ да је циљ да тим "расте" из утакмице у утакмицу.

Такмичење у Лиги шампиона почиње ове недеље, а Партизан ће у среду од 20 сати играти у Италији против Бреше, утакмицу првог кола Групе Б. У тој групи су још Раднички из Крагујевца, Орадеа, Шпандау и Галатасарај.

"Бреша има препознатљив стил игре, агресиван и тврд. Морамо да издржимо први налет. Резултати нам нису у првом плану, битно је да растемо из меча у меч. На правом смо путу. Надам се зрелијој игри него против Црвене звезде и да ћемо исправити грешке које смо правили у том сусрету", рекао је Вујасиновић на конференцији за новинаре у Београду.
Партизан је прошле сезоне у осмини финала избацио Брешу, победама од 9:5 и 7:6, а Вујасиновић је рекао да су црно-бели победили теже него што то резултат показује.

"Екипа Бреше се много изменила у односу на прошлу годину када смо играли са њима. Резултатски смо их прошли лакше него што је то стварно било. Довели су много младих играча, а то су угланом репрезентативци Италије, Црне Горе и Шпаније", рекао је Вујасиновић.

Ватерполиста Партизана Милош Ћук рекао је да ће његова екипа ићи на победу у Бреши.
"Имали смо прилику прошле године да играмо са Брешом, то је 'врућ' терен, играју агресивно, ако будемо издржали њихову агресивну игру и поправимо одбрану, имамо шансу. Не идемо да остваримо добар резултат, да изгубимо са једним голом разлике или слично, него да победимо. Надамо се најбољем", рекао је Ћук.

Такође и ватерполиста Душан Мандић верује у победу. "То ће бити најтеже гостовање на коме сам био у досадашњој каријери. Тамо судије пуштају игру 'преко главе', агресивну игру. Даћемо све од себе, мислим да можемо да победимо и да ћемо се добро показати", рекао је Мандић.

Председник Партизана Александар Шоштар рекао је да црно-бели са подмлађеном екипом улазе у такмичење и да је циљ да се покажу најбоље што могу у Лиги шампиона.

"Ове године наступамо са подмлађеном екипом. Искуство ће бити велики проблем. Имамо велики потенцијал, али биће потребно време да се искаже. Задатак је да се представимо најбоље што можемо, да ли ће то бити довољно, не знам", рекао је он.

"Циљ је да догурамо што даље у Лиги шампиона. Неће нам бити нимало лако. Верујемо у себе, ако пружимо максимум, можемо далеко", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи