Читај ми!

Савић задовољан победом

Дејан Савић задовољан победом против Кине, а нарочито чињеницом да његови ватерполисти нису осеили умор од тренинга. Голман Гојко Пијетловић похвалио је игру "делфина" у одбрани.

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић после убедљиве победе против Кине (13:5) на старту завршног турнира Светске лиге у руском Чељабинску рекао је да је најпозитивнија ствар то што играчи током утакмице нису осетили умор од јаког рада на тренинзима.

"Занимљива је била последња четвртина, јер игре није ни било, али нема потребе да коментаришем суђење. У сваком случају пробали смо неке ствари и позитивно је што се није видео умор од напорног рада. Чека нас Русија, настављамо упоредо са јаким тренинзима", изјавио је Савић.

Капитен Вања Удовичић поновио је да се екипа још прилагођава почетку рада после напорне клупске сезоне.

"Тешко је сада да се било шта каже. Знају се циљеви и од њих не одступамо", навео је Удовичић.

Голман Гојко Пијетловић похвалио је игру у одбрани.

"Деловали смо ангажовано и квалитетно у том сегменту. У јаком смо тренингу и читав овај турнир посматрамо као припрему за Светско првенство. Тако ће бити и наредних дана. Руси су непознат ривал, биће сигурно теже него што је било данас", поручио је Пијетловић.

Ватерполисти Србије сутра од 15.15 по нашем времену играју против Русије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи