Читај ми!

Јанков "терор" по Русији

Типсаревић је потврдио да се налази у сјајној форми. На старту турнира у Санкт Петербургу савладао Белгијанца Оливијеа Рохуса. Наредни ривал Немац Михаел Берер.

Српски тенисер Јанко Типсаревић успешно је стартовао на турниру у Санкт Петербургу, пошто је данас у првом колу савладао Белгијанца Оливијеа Рохуса са 6:2, 7:5. Меч је трајао сат и 35 минута.

Типсаревић, 13. играч на свету, постављен је за другог носиоца на турниру и оправдао је улогу фаворита, јер је савладао 70. играча на АТП листи.

Меч је могао и раније да се заврши, али је Типсаревић после вођства у другом сету од 5:1 допустио противнику да смањи предност. Рохус је изједначио на 5:5, а затим изгубио два наредна гема.

Он је на тај начин потврдио да се налази у сјајној форми, с обзиром на то да је пре три дана освојио турнир у Москви, а претходно је тријумфовао и на турниру у Куала Лумпуру.

Типсаревић и Душан Лајовић у четвртак играју мечеве другог кола.

Први на терен излази Лајовић, који после 12:30 сати игра против Израелца Дудија Селе, 97. тенисера са светске ранг-листе, са којим се до сада није састајао.

Ривал Типсаревића је Немац Михаел Берер, а меч је на програму после 15:30 сати. Против 31-годишњег Немца, тренутно 85. играча света, Типсаревић има позитиван скор и након досадашња три међусобна меча на АТП турнирима води са 2:1.

Наградни фонд турнира у Санкт Петербургу износи 663.750 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи