Новак величанствени

Још једна препрека је савладана. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић саладао је у трећем колу Отвореног првенства Америке Руса Николаја Давиденка са 3:0. Овом победом Новак се пласирао у осмину финала. Наредни противник нашег тенисера је Украјинац Александар Долгополов.

Одлична тенис. Фантастична игра Нaшег тенисера. Новак натерао Давиденка да потроши и задњи атом снаге. Рус пружио велики отпор, али на крају је морао да положи оружје пред Ђоковићем.

Новак већ у четвртом гему стиже до брејка предности, а потом и до вођства од 4:1. Рус се не предаје, успева да врати брејк и смањи на 4:3. Ђоковић појачава и прави нови брејк, који потом материјализје за 6:3 у првом сету.

Други сет донео левелику борбу. Давиденко се није предавао после губитка сета. Ђоковић напада сервис противника, не користи неколико брејк шанси. Рус узвраћа, али и он не долази до брејка предности. Наш енисер ломи отпор противника тек у седмом гему, тада стиже до брејка за 4:3. Потом рутински приводи сет крају, 6:4.

У Наставку Давиденко посусастаје, полако губи снагу и његов отпор је све слабији. Новак наставља са фантастичном игром. НА старту трећег сета прави брејк без изгубљеног поена. Ђоковић наставља да меље противника и уз још један брејк има предност од 4:1. Противник је на коленима. Новак лагано приводи меч крају за коначних 6:2 у трећем сету.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи