Ана иде на Серену

Добром игром Ивановићева стигла до осмине финала Отвореног првенства Америке. Савладана је Американка Слоун Стивенс са 2:0. Меч трајао 74 минута. Наредна противница наше тенисерке је још једна Американка Серена Вилијамс.

Стрпљивом игром Ана успела да савлада одличну противницу. Наша тенисерка је диктирала темпо, што је довело до мало више грешака, али ипак таква игра донела резултат и коначни тријумф. Можда је Ивановићева могла и брже да стигне до циља, али противница је успела да узврати неколико брејкова. Ипак наша тенисерка успела да направи по брејк више.

Ана оправдала улогу фаворита у мечу против осамнаестогодишње Американке. На тренутке еј до изражаја долазило Анино искуство. Фудбалски речено знала је да стане на лопту и сачека исхитрену реакцију противнице.

Иако је виђено 10 брејкова, наша тенисерка је све време контролисала игру. У оба сета освојила је по три сервиса противнице, а дозволила јој по два брејка. Пресудио је већи број винера Иванвићеве.

Игра која је била довољна да се савлада Стивенс, али у дуелу са Сереном Вилијамс, наша Ана ће морати да поправи још неке елементе игре како би стигла до тријумфа.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи