Покажите Новаку 2. део

Навијачи Новака Ђоковића са свих континената послали су своје фотографије у кампањи "Покажите Новаку" од чега је направљен спот који се емитује на Радио-телевизији Србије. Аргентина, Бразил, Тунис, Аустралија, Канада, САД, Парагвај, Хонгконг, Јапан, Кина... навијачи су се трудили и да користе ћирилично писмо да би послали своје поруке.

Новинар РТС-а Александар Стојановић је на свом Твитер налогу покренуо кампању "Покажите Новаку" у којој је позвао његове навијаче из свих делова света да пошаљу фотографију са заставом своје земље и поруком најбољем светском тенисеру. За отприлике две седмице стигло је око 100 фотографија и четири кратка видео-снимка.

Монтажер РТС-а Бошко Новаковић измонтирао је спот који можете да видите. Сваког од наредна три дана биће приказана фотогалерија са 30 слика у којој ће детаљније моћи да се виде све фотографије и прочитају поруке Новаку Ђоковићу.

Кампању је помогао Новак Фан клуб који су основале Аргентинке Силивна и Луциана.

Фотографије су аматерске и нису професионалног квалитета али је садржај, њихова количина и разноврстност изузетно занимљива. Фотографије су слале и читаве породице као и тинејџери, студенти, пензионери...