Читај ми!

Одложен и Јеленин дубл

Меч првог кола дубла тениског турнира Вимблдон, у којем је требало да Јелена Јанковић из Србије и Анастазија Пављученкова из Русије играју против Сабине Лисицки из Немачке и Саманте Стосур из Аустралије, одложен је због кише.

Тај дуел требало је да буде последњи на терену пет, али су организатори саопштили да је одложен.

Победник у том сусрету састаће се са Ванијом Кинг из Сједињених Америчких Држава и Јарославом Шведовом из Казахстана.

Вечерас је, такође због кише, одложен и дуел првог кола у мушком дублу, у којем се Ненад Зимоњић из Србије и Мајкл Љодра из Француске састају са Фредериком Жилом из Португала и Рубеном Рамирезом Хилдагом из Шпаније.

Од тенисера из Србије данас су победе у другом колу Вимблдона остварили Новак Ђоковић и Ана Ивановић, док је Виктор Троицки поражен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи