Читај ми!

Содерлинг преокретом до победе

Робин Содерлинг из Шведске победио је Лејтона Хјуита из Аустралије у другом колу тениског турнира Вимблдон, иако је губио са 2:0 у сетовима.

Хјуит, некада најбољи тенисер на свету, добио је прва два сета са 7:6 и 6:3, али је Содерлинг наредна три решио у своју корист са 7:5, 6:4, 6:4.

Он ће у трећем колу играти са бољим из дуела Игор Андрејев (Русија) - Бернард Томић (Аустралија).

Содерлинг је данас одлично сервирао и забележио чак 28 ас удараца, наспрам Хјуитових 15. Одлучујући моменат у мечу догодио се у десетом гему петог сета, при водјству шведског тенисера од 5:4. Хјуит је сервирао за опстанак у дуелу, али је Содерлинг дошао до три меч лопте, од којих је искористио већ прву.

Био је ово пети дуел Хјуита, тренутно 130. на светској ранг листи тенисера и Содерлинга, који је пети на АТП листи. Аустралијанац води са 3:2 у победама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи