Читај ми!

Одличан старт Ане

Убедљива победа наше Ане на старту Вимблдона. У првом колу Ана Ивановић савладала је Американку Мелани Удин са 2:0. Изузетно мотивисана од самог старта Ана није дозволила противници да озбиљније запрети. Мелани освојила само један гем у мечу. Наредна противница је Гркиња Елани Данилиду.

Ана одбранила част нашег женског тениса. Након што су своје учешће на овогодишњем Вимблдону завршиле Бојана и Јелена, Ана је заблистала и буквално почистила са терена Американку Мелани Удин 6:0, 6:1 за само 46 минута игре.

Помало несигуран старт наше тенисерке. Ипак Ана осваја уводни гем. Два фатастична ритерна и наша тенисерка стиже до брејк шансе, користи је. Потом материјализује брејк без изгубљеног поена 3:0.

Лагано вођство улило је додатну сигурност нашој Ани. Форхенд је одлично функционисао. Противница није имала решења за игру наше тенисерке. Одлична игра крунисана је новим брејком, а потом и до вођством од 5:0. На сервис противнице Ивановићева користи прву сет лопту - 6:0. Сет је трајао 22 минута.

На старту другог сета обе тенисерке освајају своје сервис гемове. При резултату 2:1, наша тенисерка користи трећу брејк шансу. Лагано материјализује брејк, 4:1. У наредном гему ана осваја нови брејк.

Уследио је сервис Ивановићеве за меч. Решава га у своју корист за коначних 6:1 у другом сету, који је трајао 24 минута.

Ивановићева ће у другом колу играти против 119. тенисерке света, Гркиње Елени Данилиду, која је победила анонимну Американку Коко Вандевеге са 6:4, 6:4.

Распоред мечева на овом терену:
Ани Котавонг (ВБР) - Наоми Броди (ВБР) 6:2, 6:4
Иво Карловић (Хрв) - Јанко Типсаревић (Срб) 7:5, 3:1 предаја Јанка
Елена Балтах (ВБР) - Мона Бартел (Нем) 6:2, 6:4
Кеи Нишикори (Јап) - Лејтон Хјуит (Аус) 1:6, 6:7, 7:6, 3:6

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи