Читај ми!

Уданова тестира Ивановићеву

Ана Ивановић у првом колу излази на мегдан америчкој тенисерки Мелани Удан. У једином досадашњем сусрету, одиграном у Синсинатију, Ана тријумфовала резултатом 2:1. Ивановићева и поред осцилација у форми, ипак, фаворит. Меч се игра на терену број 12 и неће почети пре 20 часова. Промене резултата можете пратити на Интернет порталу РТС-а.

Ана Ивановић у првом колу игра против талентоване америчке тинејџерке Мелани Удан. Бивша најбоља тенисерка света добро је почела турнир у Истборну, али је доживела убедљив пораз од Венус Вилијамс, што је још једном потврдило њену нестабилну форму.

Мелани Удан налази се у сличној позицији, пошто ни њена издања на терену нису претерано убедљива. Након завидног успеха на Отвореном првенству САД 2009. године, где је дошла до четвртфинала, Уданова није успела да освоји своју прву титулу у каријери.

У једином досадашњем међусобном дуелу, одиграном у Синсинатију пре две године, српска тенисерка је тријумфовала у неизвесном мечу, који је одигран у три сета. Иако Ивановићеву многи не сврставају у ред фаворита, њено искуство играња у полуфиналу овог турнира даје јој за право да очекује пролаз у друго коло.

Нема сумње да је Ана фаворит у овом дуелу, па ако успе да сведе грешке на минимум, треба очекивати победу српске тенисерке у два сета.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи