Мала Леа нови тениски бисер Србије

Да је Србија расадник тениских талената то је до сада свима јасно. Нови тениски бисер који расте у нашој земљи је четворогодишња Леа Станковић, чији су видео снимци тренинга све оставили без даха. Мала Леа показала је да једног дана може да буде боље и од Ане и од Јелене, али и од Монике Селеш.

Леа је рођена 11. августа 2006. године у Ковачевцу, а тенис је почела да тренира са три и по године. Њен отац Горан је први приметио таленат своје ћерке, и почео да је тренира.

О Леином таленту чуо је и сам Новак Ђоковић који на је својој Фејсбук страни поставио видео ове четворогодишње девојчице и написао: "Погледајте какви таленти расту у нашој малој Србији".

Са друге стране Ноле је омиљени играч ове четворогодишње девојчице која је обећала да ће једног дана победити најбољег српског тенисера.

Није спорно да је мала Леа веома талентована, али у месту у којем живи она нема услова да адекватно напредује.

Њени родитељи апеловали су да неко помогне њиховој девојчици да јој пружи боље услове, а поједини тениски центри у Србији већ су понудили бесплатне тренинге за Леу.

Ипак, имајући у виду да породица живи у Ковачевцу, сами бесплатни тренинзи нису довољни. Иначе о каквом се таленту ради најбоље показује чињеница и да је породица Станковић добила две конкретне понуде из Шпаније да Леу тамо настави са тренирањем.

Надамо се да ће још неко у Србији препознати овај тениски бисер и помоћи јој да једног дана досегне до звезда.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи