Јанко у четвртфиналу

Јанко Типсаревић је, коначно, одиграо меч трећег кола који је неколико пута био прекидан и пласирао се у четвртфинале АТП турнира у Истбурну. Савладао је Казахстанца Михаила Кукушкина са 6:3, 7:6 (7:2).

Јанко је у наставку меча, који је јуче због кише прекинут код његовог вођства од 2:1 у првом сету, релативно брзо завршио посао и отворио врата четвтвртфинала.

Прво је направио брејк у осмом гему (5:3), а затим својим сервисом рутински повео са 1:0 у сетовима.

У другом делу меча, Казахстанац је жилаво бранио свој сервис и упорном игром успео да уведе меч у тај-брејк, али га је ту наш тенисер "разоружао" снажним форхендима са основне линије.

Типсаревић ће се у борби за полуфинале састати са 64. играчем света Бугарином Григором Димитровом, који је био бољи од Јужноафриканца Кевина Андерсоно резултатом 6:3, 6:2.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи