Читај ми!

Венус жели Вимблдон

Америчка тенисерка Венус Вилијамс изјавила је да ће после више од четири месеца паузе покушати да освоји шесту титулу на Вимблдону.

Она је рекла да се опоравила од повреде кука - најтеже повреде у својој каријери.

Венус Вилијамс играће наредне недеље у Истбурну, на трави, како би се што боље припремила за наредни грен слем. У Вимблдону ће јој се придружити млађа сестра Серена, која није играла од када је прошле године освојила на том турниру титулу.

Многи играчи би били срећни само зато што поново могу да играју, али то није логика и сестара Вилијамс.

"Желимо да победимо на том турниру и зато смо ту. Не због доброг резултата, него да дамо све од себе и да освојимо две титуле. Да ли ће то да се догоди остаје да се види", рекла је Венус Вилијамс.

Данска тенисерка Каролина Вознијацки тренутно је прва на ВТА листи, али никада није освојила титулу на грен слем турнирима, па и списак најбољих тенисерки бледо изледа без Серене или Венус.

"За десет година нико се неће сећати... Неће ме жалити што сам била повређена, већ ће памтити ако освојим титулу. У суштини то је једино важно", рекла је Венус.

У првом колу, у Истбурну, требало би да се састане са Андреом Петковић. Американка је послењи пут играла на овом турниру 1998. године када је избила од Вере Звонарјове у првом колу.

"Не могу да верујем, коначно сам се вратила. То је био дуг пут. Не могу да вам опишем колико сам узбуђена што ћу играти", рекла је Венус.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи