Читај ми!

Нова победа Ане за полуфинале

Ана Ивановић пласирала се у полуфинале WТА турнира у Бирмингему, пошто је у четвртфиналу савладала Мирјану Лучић из Хрватске са 6:3, 6:4. Ана је постављена за другог носиоца на турниру, а у полуфиналу је очекује меч против четвртог носиоца Словакиње Данијеле Хантухове.

Други рекет Србије је брзом и ефектном игром направила велики корак ка завршници турнира.

Ивановићева је у првом делу меча дошла до брејка у осмом гему (5:3), да би затим својим сервисом повела са 1:0 у сетовима. Наша тенисерка је доминирала и на почетку другог сета када је одмах одузела сервис противици .

Лучићева је узвратила истом мером, а брејк "клацкалица" је настављена и у наредна два гема (2:2).

Ивановић је дефинитивно преузела конце игре брејком у деветом гему, а затим је на свој сервис искористила прву меч лопту.

Бивши први рекет света састаће се у борби за финале са Словакињом Данијелом Хантуховом, која је била боља од Американке Елисон Риске резултатом 6:2, 6:4.

У досадашњих пет међусобних дуела против Хантухове Ана Ивановић је успешнија и води са 4:1.

Турнир у Бирмингему игра се за наградни фонд од 220.000 долара.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи