Содерлинг не игра против Србије

Содерлиг се привремено повукао из репрезентације Шведске и неће играти у Дејвис Купу против селекције Србије. Селектор Енквист признао да су Швеђанима сада шансе за победу знатно умањене.

Најбоље рангирани шведски тенисер Робин Содерлинг рекао је данас да неће играти за своју репрезентацију у мечу против Србије, у четвртфиналу Светске групе Дејвис купа. Седерлингу смета "густ" календар такмичења и због тога је био приморан да откаже један турнир, па је избор пао на Дејвис куп.

"Због проблема са стопалом и премора, физичког и психичког, нећу бити у могућности да учествујем у том дуелу", изјавио је Содерлинг.

Селектор Шведске Томас Енквист рекао је да му је жао због Содерлингове одлуке, која, према његовим речима, знатно умањује шансе екипе против Србије.

Репрезентације Шведске ће од 8. до 10. јула у Халмштаду дочекати браниоца титуле у Дејвис купу селекцију Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи