Читај ми!

Борба витезова - наставак следи

Нешто што је изгледало као лак посао за Троицког, претворило се у маратон. Троицки водио са 2:0 против Мареја, Шкот добио наредна два сета. Одлучујући сет играће се у уторак. Директан пренос пратите од 14 часова на Првом програму РТС-а, а промену резултата на нашем Интернет порталу.

Виктор Троицки и Енди Мареј наставиће свој меч осмине финала у уторак. После скоро три сата игре, резултат је 2:2 у сетовима (6:4, 6:4, 3:6, 2:6), а меч је прекинут због мрака на "Сузан Ленглен" стадиону у Паризу.

Повреда скочног зглоба Ендија Мареја, због којег је дуел доведен у питање, делује све безначајније, тако да је Шкот из сета у сет играо све опуштеније и прецизније.

Први сет почео је савршено за Виктора, који је одмах одузео сервис Мареју. Србин је наставио са добрим играма, везао три брејка, уз два добијена гема на свој сервис и повео са 5:0. А онда крећу проблеми за Виктора. Мареј игра све боље, Троицког не иде први сервис, па користи тек трећи сервис гем да заврши први сет (6:4).

У другом сету, први брејк видели смо у шестом гему, а прави га Енди Мареј. Ипак, Троицки не дозвољава ривалу да се одлепи, па у наредном гему узвраћа истом мером. Мареј у овом делу игре делује доста боље и разиграније него у првом, док Виктор има великих проблема, нарочито са првим сервисом.

У деветом гему, Троицки прваи нови брејк и после свог сервис гема стиже до велике предности од 2:0 у сетовима.

Већ у трећем гему трећег сета, Троицки још једном одузима гем Шкоту, али Мареј одмах узвраћа ударац и изједначава на 2:2, а после неколико гемова, где је свако освајао свој сервис гем, прави још један брејк за 5:3 и лако завршава трећи сет.

Троицки делује пољуљано и као да је изгубио самопоуздање са почетка меча. То користи Мареј и у четвртом сету поново одузима сервис Виктору, при резултату 2:2. Троицки је до краја сета изгубио још један свој сервис, па је Мареј изједначио на 2:2 у сетовима.

У том тренутку, главни судија меча Паскал Марија прекинуо је сусрет који ће се наставити у уторак.

Број коментара 71

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи