Ноле жели прву позицију

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је уочи старта на АТП турниру у Индијан Велсу да му је главни циљ ове сезоне напад на место број један на листи најуспешнијих играча света (АТП).

"Покушаћу да искористим сјајну форму којом сам од почетка године освојио грен слем трофеј у Мелбурну, а потом одбранио и титулу у Дубаију", рекао је Ђоковић који ће се у другом колу Индијан Велса састати са Казахстанцем Андрејом Голубјевим.

Трећи рекет света је истакао да му одговара подлога у Индијан Велсу на којој је већ 2008. године освојио трофеј.

"Желео бих ове године да поновим успех из 2008", поручио је Ђоковић.

Први рекет Србије је истакао да му на путу ка самом светском врху изузетно много помаже самопоздање, али и чињеница да "стоји чврсто на земљи".

"Само тако имам шансе да досегнем највеће спортске висине", рекао је 23. годишњи Београђанин који је у каријери освојио укупно 20 титула, од којих су два грен слем трофеја.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи