Аргентина води

Екипа Србије изгубила је први меч на Светском купу у тенису, пошто је Филип Крајиновић поражен од Аргентинца Орасија Себаљоса са 0:2 (1:6, 4:6). У понедељак игра Виктор Троицки против Хуан Монака. Нашу земљу, која је бранилац титуле, представљају још и Ненад Зимоњић и Душан Лајовић.

Себаљос, 47. тенисер света, тако се Крајиновићу, који је 209. на АТП листи, реванширао за пораз у осмини финала Отвореног првенства Србије.

Други меч дуела Србије и Аргентине у Плавој групи у понедељак би требало да играју Виктор Троицки и Хуан Монако. Србију, која брани титулу шампиона освојену прошле године, представљају и Ненад Зимоњић и Душан Лајовић, а Аргентинци могу да рачунају и на Едуарда Шванка.

Плаву групу чине и екипе Француске са Жеремијем Шардијем, Пол-Анри Метјуом и Николасом Маијем, као и Немачке, коју представљају Филип Колшрајбер, Андреас Бек, Криштофер Кас и Флоријан Мајер.

Аустралија, Чешка, Шпанија и САД, играју у Црвеној групи.

САД представљају браћа Боб и Мајк Брајан, Џон Изнер и Сем Квери, за Аустралију играју Карстен Бол, Пол Хенли, Лејтон Хјуит и Питер Лучак, за Шпанију Николас Алмагро, Данијел Химено-Травер и Марк Лопес, а за Чашку Томаш Бердих, Лукаш Длухи и Јан Хајек.

Победници Група играће у финалу такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи