Надал краљевски

Шпански тенисер Рафаел Надал победио је у финалу турнира у Мадриду, Швајцарца Роџера Федерера са 2:0. На тај начин реванширао му се за пораз у прошлогодишњем финалу. Надал се враћа на друго место на АТП листи.

Шпански тенисер је овом победом освојио рекордну 18. титулу на неком турниру Мастерс серије. Надал је оборио рекорд Андреа Агасија од 17 Мастерс титула. Федерер је сакупио 16.

Велика борба, достојна финалу из које је Надал изашао као победник. Први сет донео је доста грешака на обе стане, ипак, више их је направио Федерер. Надал први стиже до брејка, међутим, Федерер одмах узвраћа и враћа брејк.

Шпанац поново прави брејк, а потом га и материјализује и мирно приводи сет крају - 6:4.

Други сет донео је још више узбуђења. Велика борба наставњена је у тај-брејку из кога Надал излази као победник.

Популарни Рафа, ове сезоне је победио на свих 15 мечева на земљаној подлози и пре Мадрида освојио титуле и у Монте Карлу и у Риму. Током тих 15 мечева изгубио је само два сета.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи