Разочаран сам

Српски тенисер Виктор Троицки изјавио је да је разочаран што није искористио две меч лопте против Швајцарца Станисласа Вавринке у четвртфиналу АТП турнира у Београду, али да ће му та пропуштена шанса бити добро искуство за наставак каријере.

"Имао сам меч у рукама и- испустио сам га", изјавио је Троицки на конференцији за новинаре, очигледно још под утиском завршнице меча која је припала швајцарском тенисеру.

Други рекет Србије нагласио је да је "све покушао" против Вавринке, али да очигледно то није било довољно.

"Све сам урадио, али недовољно за победу", рекао је Троицки.

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка назвао је дуел са Виктором великом битком у којој су одлучиле нијансе.

"Сама дужина меча - више од три сата - показује колико смо били уједначени", рекао је Вавринка, нагласивши да му се током меча са Троицким основна тактика заснивала на јаком сервису.

"Троицки је такође имао изузетан сервис и добро је играо са основне линије", рекао је Вавринка.

Он је похвалио игру нашег тенисера, рекавши да је у многим елементима Троицки напредовао од њиховог последњег сусрета прошле године у Монаку.

Вавринка је с респектом говорио о противнику у полуфиналу, Американцу Џону Изнеру.

"Изнер одлично сервира и биће ми тешко да га победим", оценио је Швајцарац, подсетивши на велики потенцијал америчког тенисера, који је у четвртфиналу против Ришара Гаскеа показао да је способан за велике преокрете.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи