Новак очекивано до победе

Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић одбрану трофеја на турниру у Београду почео је победом над Фоњинијем од 2:0, по сетовима 6:4, 6:4, и тако се пласирао у четвртфинале.

Ђоковић који брани титулу у Београду одлично је почео меч против 80. играча на АТП листи. Повео је са 3:0, а онда због ветра, али својих грешака дозволио противнику да се приближи на 3:2. Тенисер Србије затим је повео са 5:2, а Фоњини је до краја сета успео да смањи на 6:4.

У другом сету, Ђоковић је повео са 2:0, али је затим Фоњини освојио четири гема за редом и преокренуо резултат на 4:2. После тога тенисер Србије је такође освојио четити гема и завршио меч.

Меч је трајао један сат и 30 минута, а Ђоковић који је први носилац на турниру и други играч света забележио је другу победу против Фоњинија.

У наредном колу Ђоковић ће се састати са Филипом Крајиновићем који је направио изненађење пласманом у четвртфинале.

"Не желим да тражим оправдање за моје тренутно стање. Није само алергија у питању, већ има пуно фактора о којима не желим да причам. Ускоро ћу сазнати да ли је билио паметно што сам изашао на терен", рекао је Ђоковић после меча.

Он је захвалио публици која га је бодрила и истакао да ће Србија сигурно имати представника у полуфиналу.

Полуфинални меч између Новака Ђоковића и Филипа Крајиновића играће се у петак у 20.00.  Наградни фонд турнира у Београду је 424.950 евра.

 

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи