Јелена згромила Венус

Српске тенисерке уживају у Риму. Јелена Јанковић "разбила" Венус Вилијамс за свега 59 минута игре. У полуфиналу, Јелена игра против Серене Вилијамс.

Јелена Јанковић пласирала се у полуфинале турнира у Риму пошто је за 59 минута игре збрисала са терена Венус Вилијамс дозволивши јој да у два сета освоји само један гем. 

Одличном игром на почетку меча, Јанковићева је најавила да ће се лако пласирати у полуфинале. За 29 минута, без изгубљеног гема, она је завршила први сет против четврте играчице света.

Ни у другом сету ситуација се није променила. Американка је успела да поведе са 1:0, али је затим тенисерка Србије освојила шест гемова за редом.

Ово је шеста победа Јанковићеве у међусобним дуелима, у којима је Венус Вилијамс била боља пет пута.

У борби за финале Јелена ће играти против главног фаворита Серене Вилијамс која је победила Рускињу Марију Кириленко са 6:1, 6:4.

Број коментара 74

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи