Србија Опен

Карловић прејак за Лајовића

Српски тенисер Душан Лајовић изгубио је у првом колу Отвореног превенства Србије у Београду од петог носиоца, Хрвата Ива Карловића са 7:6 (7:4), 6:4.

Лајовић, који има 19 година, и 530. је на АТП листи, добио је од организатора позивницу за учешће на турниру. 

Карловић ће у другом колу играти против Руса Игора Андрејева, који је на старту турнира савладао Словенца Блажа Кавчича.

Првог дана такмичења на АТП турниру "Сербија опен" од наших тенисера на терене излазе Душан Лајовић, Виктор Троицки, Никола Чачић и Марко Ђоковић.

Троицки се састаје од 20 часова са Шпанцем Иваном Наваром.

Чачић и Марко Ђоковић у првом колу у конкуренцији дублова играју после 21.30 часова против аргентинског пара Леонардо Мајер/Орасио Себаљос.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи