Синер: Нисам фаворит против Дрејпера

Први тенисер на АТП листи, Италијан Јаник Синер изјавио је да није фаворит против Британца Џека Дрејпера у полуфиналу Ју-Ес опена, преносе амерички медији.

Италијан Јаник Синер савладао је Руса Данила Медведева у четвртфиналу Ју-Ес опена са 3:1, по сетовима 6:2, 1:6, 6:1, 6:4.

"Мислим да нисам велики фаворит у полуфиналу. Сви тенисери, који су стигли до полуфинала, су то заслужено урадили. Против сваког противника мора да се нађе решење. На реду је полуфинале, то су другачији мечеви. Свакако да имам среће што сам већ имао прилике то да искусим. Биће интересантно", рекао је Синер.

Он је признао да је имао меч против Медведева.

"Знамо се веома добро. Било је много изазовних ситуација. Али то што сам почињао први и трећи сет брејком доста је помогло. Веома сам срећан због победе", додао је најбољи тенисер света.

Синер је навео да добро познаје игру Џека Дрејпера.

"Биће то тежак меч, није још изгубио сет у Њујорку. Игра добро, сервира добро. И удара лоптицу веома снажно. Биће интересантно", поручио је Синер.

Медведев је после меча признао да му је пораз од Синера тешко пао.

"Било је и добрих и не тако добрих момената. Добра ствар је да сам имао одговор после онако лошег првог и трећег сета. Лоше је што нисам успео да решавам проблеме пре четвртог сета. Грешио сам, али не знам због чега. Тако да нисам ни био у стању да исправљам грешке. Нисам ни имао довољно самопоуздања, јер сам раније умео да добијем мечеве и када правим грешке", рекао је Медведев.

У првом полуфиналу Ју-Ес опена састаће се Американци Френсис Тијафо и Тејлор Фриц.

четвртак, 05. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару