Читај ми!

Надал: Уверен сам да Синер није имао намеру да се допингује

Рафаел Надал каже да је уверен да најбољи тенисер света Јаник Синер није имао намеру да се допингује, преноси И-Ес-Пи-Ен. Шпанац је подржао одлуку о ослобађању Синера од одговорности и сматра да је она праведна.

Међународна агенција за интегритет тениса (ИТИА) саопштила је 20. августа да је Јаник Синер два пута био позитиван на забрањену супстанцу клостебол у марту ове године.

ИТИА је навела да Синер неће бити суспендован пошто је независна комисија утврдила да у овом инциденту нема кривице или немаре италијанског тенисера.

Иако је таква одлука наишла на осуде и критике појединих Синерових колега, Рафаел Надал је уверен да Италијан није крив.

"Познајем Јаника и уверен сам да није имао намеру да се допингује. Такође не верујем да правда треба да нам се допада само када се ствари догоде онако како ми мислимо да треба. Правда је правда, а ја верујем у правду", рекао је Надал у једној шпанској емисији.

Шпански тенисер је нагласио да верује у надлежне институције које доносе одлуке.

"Мислим да их доносе на основу онога што сматрају исправним. Не мислим да су Синера прогласили невиним само зато што је светски број један. Мишљење свакога је за поштовање, а ово је моје", рекао је Надал.

уторак, 03. септембар 2024.
34° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару