Читај ми!

Синер: Сад знам ко су ми пријатељи, живот ван тениса је важнији

Први рекет света Јаник Синер је у редовној конференцији за медије на Ју-Ес опену говорио о наученим лекцијама после допинг скандала.

Италијан се пласирао у треће коло Отвореног првенства САД кроз две лаке победе Американцима Мекдоналдом, па Микелсеном.

Синер је извиждан приликом изласка на терен "Арутр Еш" на свој први меч ове године. Публика је бурно реаговала звиждуцима, јер је Италијану дозвољено да учествује упркос падању на допинг тесту.

Први рекет света је навео да му је претходни бурни период помогао као "животна школа".

"Све ово ми је помогло да схватим ко ми је пријатељ, а ко није, све је то део искуства раста. Не желим никоме ово искуство, али и ви схватате да постоји живот изван тениса и то је много важније од онога што обично радимо, а то је да ударамо тениске лоптице и идемо у теретану. Колико год је овај спорт важан, живот ван њега је важнији. Трудим се да се окружим здравим људима, као што су моји најмилији са којима сам сваки дан разговарао о овој ситуацији и верујем да сам током овог периода и ја порастао као личност", рекао је Синер.

Незаобилазни су и коментари на друштвеним мрежама.

"Нажалост, постоји и увек ће постојати мрачнија страна друштвених мрежа и ово је једна од њих. Сви реагују другачије: да сам данас изгубио, добио бих одређене поруке, али управо из тог разлога покушавам да будем што мање на друштвеним мрежама. Увек се трудимо да побеђујемо, понекад губимо, a увек ће бити оних који ће говорити лоше о вама, зато постоји породица и постоје вољени", навое је Синер.

Следећи ривал Синера је Аустралијанац Кристофер О'Конел.

петак, 30. август 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару