Читај ми!

Синер без муке до трећег кола Ју-Ес опена

Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се у треће коло Ју-Ес опена после тријумфа над Американцем Алексом Микелсеном, резултатом 3:0, по сетовима 6:4, 6:0, 6:2.

Синер је за сат и 40 минута савладао младог Американца који је 49. на АТП листи и показао да је афера о допингу прошлост у његовој каријери.

Одличан фокус и сјајна концентрација красили су Италијана током већег дела меча.

Микелсен је у првом сету два пута направио брејк, али је Синер освојио брејк више. Међутим у другом и трећем сету Американац је освојио само два гема од укупно 14 одиграних.

Први тенисер света, Синер је демострирао надмоћ над ривалом и лако заказао сусрет са Аустралијанцем Кристофером О'Конелом у тречој рунди Ју-Ес опена. О'Конел је био бољи од Италијана Матије Белучија са 6:3, 6:4, 3:6, 6:3.

Седми тенисер света Пољак Хуберт Хуркач елиминисан је у другом колу од Аустралијанца Џордана Томпсона резултатом 7:6 (7:2), 6:1, 7:5. Томпсон ће у наредном колу играти против Италијана Матеа Арналдија, који је победио Руса Романа Сафијулина по сетовима 6:2, 6:4, 6:4.

Пласман у треће коло изборио је и Чех Томас Махач, који је савладао домаћег тенисера Себастијана Корду са 6:4, 6:2, 6:4.

четвртак, 29. август 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару