Читај ми!

Ђоковић против Музетија, Италијан са лошим искуством са Ролан Гароса пред Србина

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра против Лоренца Музетија у трећем колу Ролан Гароса. Меч, који неће почети пре 20.15, можете пратити из часа у час на нашем порталу.

Ђоковић против Музетија, Италијан са лошим искуством са Ролан Гароса пред Србина Ђоковић против Музетија, Италијан са лошим искуством са Ролан Гароса пред Србина

Ђоковић је лако савладао Шпанца Роберта Карбаљеса Баену са 3:0 у сетовима  и заказао шести дуел против Музетија против ког убедљиво води у међусобном скору.

Италијан, који је у другом колу победио Гаела Монфиса, једини је пут успео да слави над Ђоковићем прошле године у осмини финала Монте Карла са 4:6, 7:5, 6:4. Новаку су припала преостала четири сусрета, укључујући и недавни на истом турниру, где је српски ас био бољи са 7:5, 6:3.

Најчувенији њихов окршај десио се 2021. године на Ролан Гаросу, кад је Музети са епитетом звезде у настајању сензационално повео са 2:0 у сетовима. Уследила је хитра реакција и болна лекција, Музети је при резултату 4:0 у петом сету потпуно клонуо и предао се.

Музети је тренутно 30. играч света, а најбољи пласман му је 15. позиција на којој је био крајем јуна прошле године. У каријери је освојио два АТП трофеја и никада није стигао даље од осмине финала гренд слема - баш на Ролан Гаросу 2021. и 2023. године.

Шљака је омиљена Музетијева подлога, најдражи ударац му је форхенд, а највише воли да игра на Вимблдону иако му је Њујорк град из снова. Да није тенисер, каже да би био глумац пошто воли Ал Паћина. Узор му је Роџер Федерер, а прати и фудбал и кошарку и навија за Лос Анђелес лејкерсе и Јувентус. Ужива у рок музици, лазањама и пици.

Очекује се да дуел почне најраније у 20.15 часова, а његов ток можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије