Надал после елиминације: Велике су шансе да се нећу вратити на Ролан Гарос

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је после елиминације у првом колу Ролан Гароса да није сигуран да ће поново играти гренд слем у Паризу.

Александар Зверев победио је у првом колу Ролан Гароса Рафаела Надала са 3:0, по сетовима 6:3, 7:6/7:5, 6:3.

"Желим да вам захвалим, тешко је за мене да причам у овом тренутку, ово би могао да буде последњи пут пред вама, нисам потпуно сигуран у то, можда јесте. Публика је била фантастична овде током целе недеље, осећај који сам имао данас је тешко описати, специјалан тренутак за мене, осетио сам љубав ових људи на терену који највише волим", рекао је Надал после пораза од Зверева.

Надал је честитао Звереву на победи и осврнуо се на изазован период кроз који је прошао због повреде.

"Честитам Саши на победи, желим му све најбоље у наставку турнира. Прошао сам кроз две године у којима сам имао повреде, то је процес који је требао боље да се заврши, али није јер сам имао јаког противника", изјавио је Надал.

Наговестио је да ће коначну одлуку донети за два месеца, после Олимпијских игара у Паризу.

"Тешко је рећи шта следи у будућности, велике су шансе да се нећу вратити на Ролан Гарос, али то није сто одсто. Много боље осећам лопту него пре два месеца. Мислим да ћу можда у следећа два месеца да кажем доста. Имам циљеве као што су Олимпијске игре на овом терену пред овим навијачима. Надам се да ћемо се опет видети", закључио је Надал.

Шпанац је рекордер Ролан Гароса са 14 освојених титула.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије