Тенисери Србије против Грчке у плеј-офу за Светску групу Дејвис купа

Тениска репрезентација Србије дочекаће селекцију Грчке у плеј-офу за пласман у Светску групу Дејвис купа, одлучено је жребом у Лондону.

Србија ће дочекати селекцију Грчке у плеј-офу за пласман у Светску групу Дејвис купа, а меч ће бити одигран од 13. до 15. септембра.

Селектор Србије Виктор Троицки истиче да су српски тенисери добили неугодног противника који у својим редовима има сјајног Стефаноса Циципаса.

"И поред њега немају врхунске тенисере. Његов млађи брат је у топ 100 у дублу. Браћа Циципас умеју да одиграју добро у том сегменту. Што се нас тиче, морамо да покажемо квалитет на терену, да дамо све од себе. Играмо поново код куће. Наше је да се што боље припремимо до септембра и да заборавимо два болна пораза, у Краљеву од Словачке и од Италије у Малаги и да кренемо на боље", рекао је Троицки.

Парови плеј-офа су: Србија - Грчка, Хрватска - Литванија, Шведска - Индија, Казахстан - Данска, Пољска - Кореја, Швајцарска - Перу, Египат - Мађарска, Норвешка - Португалија, Аустрија - Турска, Кинески Тајпех - Босна и Херцеговина, Израел - Украјина и Јапан - Колумбија.

Репрезентација Србије је почетком фебруара изгубила у Краљеву од Словачке, па није изборила пласман у групну фазу Дејвис купа, већ ће се борити за опстанак у Светској групи.

Тенисери Србије су прошле године поражени у полуфиналу Дејвис купа од селекције Италије, а једину "салатару" су освојили 2010.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво