Сабаленка након освојеног Аустралијан опена: Поносна сам на све што сам урадила

Белоруска тенисерка Арина Сабаленка изјавила је на конференцији за медије након финала Аустралијан опена, да је поносна на све што је урадила до сада.

Сабаленка је освојила титулу на Аутралијан опену, пошто је у финалу победила Кинескињу Ћинвен Џенг са 2:0, по сетовима 6:3, 6:2.

Белорускиња је успела да одбрани титулу, пошто је прошле године у финалу савладала Казахстанку Елену Рибакину са 2:1, по сетовима 4:6, 6:3, 6:4.

"Толико ми је недостајала ова титула. Пресрећна сам, нисам могла да замислим једану гренд слем некада, а онда овде освојим два заредом. Сулуде ствари, покушавам још да процесуирам све што ми се десило. Поносна сам на све што сам урадила. Мој мозак тренутно не ради", истакла је Сабаленка.

Додаје да је себе изненадила начином на који је дошла до титуле.

"Ове две недеље су биле луде, била сам под притиском па сам пробала да заборавим титулу коју сам имала да браним. Било је напорно да не мислим ста се дешава, напорно сам радила и хајде да кажем да сам мало изненађена нивоом коии сам постигла. Надам се да могу овако и даље да играм, на овом нивоу, да могу да избацим најбоље из себе сваки пут када изађем на терен као што сам то данас урадила", закључила је Сабаленка.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара