Медведев: Ако освојим Аустралијан опен, бићу најсрећнији човек на свету

Руски тенисер Данил Медведев изјавио је на конференцији за медије након пласмана у финале, да ће бити најсрећнији човек на свету ако у недељу освоји Аустралијан опен.

Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена, пошто је после преокрета победио Немца Александра Зверева са 3:2 (5:7, 3:6, 7:6(7:4), 7:6(7:5), 6:3).

"“Било је тешко на 0-2. У првом сету смо обојица били лоши, у другом сам играо боље, али он још бољи. Рекао сам себи да ако изгубим, бар будем поносан на себе и борим се до краја за сваки поен. Успео сам да окренем. У трећем сету сам осетио да сам уморан, да не могу да трчим и да играм размене од 40 удараца. Почео сам да играм агресивније, да нападам, добро сам сервирао, а онда сам на 5-5 у тај брејку четвртог сета имао среће са оним ударцем. Данас је био мој дан”, истакао је Медведев.

Руски тенисер ће у недељу у финалу Аустралијан опена играти против Италијана Јаника Синера, који је раније данас победио Новака Ђоковића са 3:1 у сетовима.

"Синер је био импресиван. Добио је 6:1, 6:2 два сета против Новака који је имао скор 10-0 досад. Надам се да ћу се опоравити и да ће бити добар шоу. Нека буде трећа срећа, није увек тако, али надам се да ће бити. Не осећам баш највише самопоуздања на овом терену, морао сам много да се борим. Ако освојим трофеј, бићу најсрећнији човек на свету”, закључио је Медведев.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара