Ђоковић: Нисам у идеалном стању, то утиче и на игру и на мотивацију

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да није у идеалном стању и да то утиче на интезитет његове игре, а донекле и мотивацију на Аустралијан опену.

Након захтевних мечева против Дина Прижмића и Алексеја Попирина у прва два кола Аустралијан опена, Новак Ђоковић каже да покушава да пронађе правог себе, уз све потешкоће – здравствене, техничке и играчке.

"Далеко од тога да се жалим, већ су то околности у којима се налазим, прихватам их и покушавам да извучем најбоље из себе", рекао је Ђоковић српским новинарима у Мелбурну.

Српски тенисер је, баш као у првом колу против младог Хрвата Дина Прижмића, изгубио сет и од домаћег играча Алексеја Попирина.

"Поново сам имао противника који је играо сјајан тенис, није имао пуно тога да изгуби, знао је у потпуности шта да ради у тактичком смислу, имао је огромну подршку публике – и ти фактори су утицали на мене. Апсолутно сам могао боље да играм, тренутно нисам ни близу свог препознатљивог нивоа игре - барем овде на Аустралијан опену", нагласио је Ђоковић.

Српски тенисер ће у петак у трећем колу играти против Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија.

петак, 14. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије